כוס הטעימות מתאימה לוויסקי, קוניאק וברנדי - משלבת עיצוב וטכניקה מושלמת.
שמרו את הבסיס המצנן במקפיא למשך מספר שעות, על מנת לשמור על המשקה צונן, ללא צורך למהול אותו בקרח המשנה את טעם האלכוהול, ואז הניחו אותו מתחת לכוס.
מזגו את הוויסקי, עד מתחת לכיפה המרכזית - הכיפה צריכה להיות גבוהה יותר מהמשקה, והמתינו 2-3 דקות. הוויסקי צונן כאשר הוא מגיע ל5 עד 8 מעלות צלזיוס.
לטעימת וויסקי מקצועית: יש לקרב את הכוס, להביט בצבע הוויסקי, לעצום את העיניים ולגלות את הריחות המופלאים של הוויסקי - צורת הזכוכית תוכננה במיוחד כדי לפתח את הניחוחות הללו, ולטעום את הטעם הנהדר.
טעימה נעימה