כוס הטעימות מתאימה לוויסקי, קוניאק וברנדי - משלבת עיצוב וטכניקה מושלמת.
מזגו את הוויסקי, עד מתחת לכיפה המרכזית - הכיפה צריכה להיות גבוהה יותר מהמשקה, והמתינו 2-3 דקות. הוויסקי צונן כאשר הוא מגיע ל5 עד 8 מעלות צלזיוס.
לטעימת וויסקי מקצועית: יש לקרב את הכוס, להביט בצבע הוויסקי, לעצום את העיניים ולגלות את הריחות המופלאים של הוויסקי - צורת הזכוכית תוכננה במיוחד כדי לפתח את הניחוחות הללו, ולטעום את הטעם הנהדר.
טעימה נעימה