מתאים להכנה עם Instant FryAir או Instant Combi
רכיבים ל-3 מנות זוגיות
150 גרם שוקולד מריר
2 ביצים L
30 מ"ל (3 כפות) שמנת מתוקה 38%
50 גרם חמאה
15 גרם (1 ו-1/2 כפות) קקאו
50 גרם (3 כפות שטוחות) קורנפלור
50 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן
1 כף רום או קוניאק - לא חובה
אופן ההכנה
בקערה, מעל סיר עם מים רותחים קלות (באן מארי), ממיסים שוקולד, חמאה ושמנת.
בקערה נפרדת, או במיקסר, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
מוסיפים את תערובת השוקולד בזרם דק לתערובת הביצים, תוך כדי הקצפה, ולבסוף מוסיפים את הרום.
מנפים פנימה קקאו וקורנפלור ומקפלים לתוך השוקולד והביצים. בעדינות עד שנוצר מרקם חלק.
יוצקים לכלים אישיים (ללא תחתית מתפרקת), משומנים ומקומחים היטב, עד ל-3/4 גובה.
אופים ב-FryAir או ב-Combi בפונקציית אפייה בטמפרטורה של 160-170 מעלות במשך 15 דקות עד שהפונדנט מתרומם ומתייצב.
בתיאבון!