מתאים להכנה ב- Instant Combi
מצרכים ל-4 מנות
3-4 ירכיים עם העור
3 כפות שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס סויה
1/2 כוס מים
4 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1 תפוז פרוס לפרוסות דקות
אופן הכנה
מפעילים את פונקצייה Saute למשך 11 דקות ומוסיפים את השמן לסיר. כשהשמן חם מוסיפים את העוף ומטגנים במשך כ-5 דקות מכל צד.
מוסיפים את כל המרכיבים וסוגרים את המכסה. מפעילים את פונקציית pressure cook על Highלמשך-15 דקות. משחררים את הלחץ בזהירות (על ידי לחיצה על כפתור שחרור הלחץ).
חושפים את העוף על גבי התבשיל.
מחליפים את המכסה למכסה גריל וצולים - מפעילים את פונקציית Grill למשך 5 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות ובמידת הצורך מוסיפים עוד 5 דקות עד שהעוף עשויי וזהוב במידה האהובה עליכם.