מתאים להכנה ב-Instant Combi ו-Instant Cooker
מצרכים ל-6 מנות
1/3 כוס רוטב סויה או טריאקי
1 כפית שמן שומשום
3 כפות מיץ לימון
1 כף סוכר (במידה ומשתמשים בטריאקי אין צורך בסוכר)
1 כף שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר מגורד
1/2 כפית צ'ילי גרוס
למוקפץ:
3 כפות שמן
400 גרם פרגיות חתוכות לרצועות או קוביות
1 בצל לבן פרוס לרצועות
1 ברוקולי מפורק לפרחים בינוניים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 חבילות (400 גרם) איטריות אודון מבושלות
100 גרם כוס אגוזי קשיו
להגשה:
עלי כוסברה
פלחי לימון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
מפעילים את פונקצייה saute עם 3 כפות שמן למשך 15 דקות, כשהשמן חם מוסיפים בצל, פרגיות, ברוקולי וקשיו. מתבלים במלח ומטגנים יחד עד שהעוף והבצל מזהיבים מעט.
מוסיפים את הרוטב והאטריות ומערבבים. מבשלים יחד עד שהאטריות ספגו את הרוטב. בערך 5 דקות. אם צריך ניתן להוסיף 1/2 כוס מים רותחים.
מעבירים לכלי הגשה מפזרים כוסברה ומגישים עם פלחי לימון.