מתאים להכנה באמצעות Instant Fryair או Instant Combi
מצרכים ל- 8 מנות
2 כפות שמן
1 כרישה פרוסה לפרוסות
4 שיני שום חתוכות לקוביות
2 גזרים קלופים - חתוכים לקוביות
4 גבעולי סלרי פרוסים דק
1 קופסה (280 גרם) עגבניות חתוכות דק
1 ו-1/2 כוסות עדשים ירוקות שטופות במים ומסוננות
1 כף גדושה אבקת מרק ביתית – ראו טיפ למטה
1 כפית שטוחה כמון או בהרט
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
7 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
יוצקים שמן בסיר ומפעילים את פונקציית Sauté על High למשך 5 דק'. כשהשמן חם מוסיפים כרישה, גזרים וגבעולי סלרי. מטגנים 5 דקות ומוסיפים שום, עדשים, אבקת מרק, תבלינים, מלח ופלפל. יוצקים את המים, מוסיפים את העגבניות החתוכות וסוגרים את המכסה.
מוודאים שכפתור השחרור המהיר על מצב Sealing, מפעילים את פונקצייתPressure Cook על רמת High ל- 20 דקות.
לאחר שהסיר מסיים (מצפצף) מעבירים את כפתור השחרור המהיר למצב Venting עד שכל האדים יוצאים מהסיר. בסיום הוצאת האדים, שסתום השחרור יורד וניתן לפתוח את המכסה. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.