מתאים להכנה ב-Instant Cooker או Instant Combi
מצרכים ל- 6 מנות
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים לקוביות
1 ק"ג בשר (צלי כתף, פילה מדומה או שריר) חתוך לקוביות גדולות
3 שיני שום פרוסות
1/4 סילאן
1/4 כוס רוטב ברביקיו
1 כוס מים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
להגשה:
6 לחמניות באן קפואות
מיונז
ירקות טריים חתוכים לפרוסות (עגבניה, בצל סגול, חסה)
אופן הכנה
יוצקים שמן בסיר ומפעילים את פונקציית Sauté על High למשך 17 דקות, מוסיפים בצל ומטגנים תוך כדי ערבוב. לאחר 8 דקות מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב 8 דקות נוספות.
מוסיפים שום, מים מלח ופלפל.
סוגרים את המכסה ומפעילים את פונקציית Pressure Cook ברמת high למשך שעה.
לאחר שהסיר מסיים (מצפצף) מעבירים את כפתור השחרור המהיר למצב Venting עד לשחרור כלל האדים מהסיר. בסיום הוצאת האדים, שסתום השחרור יורד וניתן לפתוח את המכסה.
מסירים את מכסה הסיר, מוסיפים רוטב ברביקיו וסילאן ומערבבים בעדינות.
סוגרים את המכסה ומפעילים את פונקציית Slow Cook למשך 1 ו-1/2 שעות.
מסירים את המכסה, מפרקים את הבשר בעזרת מזלג לרצועות ומעבירים לכלי הגשה עם חלק מהרוטב.
את הרוטב שנותר שומרים להגשה עם הבשר או מעל אורז.
חוצים לחמניות מאודות, מורחים מעט מיונז, מניחים חסה, עגבנייה, בצל ומעל ערמת בשר מפורק ומגישים.