מתאים להכנה באמצעות Instant FryAir או Instant Combi
שניצל: מצרכים ל-6 מנות
1/2 ק"ג פילה עוף או חזה עוף משוטח לשניצלים
2 ביצים
1 כפית חרדל
1/2 כפית מלח
2 כפות קמח
2 כוסות פנקו
תרסיס שמן
אופן הכנה
טורפים בקערה ביצים, חרדל, מלח וקמח לתערובת סמיכה במרקם דומה לטחינה . נוזלית, מכינים ליד קערה עם פירורי פנקו.
טובלים את נתחי העוף בתערובת הביצים, מעבירים לפירורי הפנקו ומצפים את השניצל היטב.
מפעילים את מכשיר ה-FryAir Instant על 200 מעלות.
מתיזים שמן על השניצלים משני הצדדים. מניחים את השניצלים בשכבה אחת ומכניסים את המגירה למקומה. צולים במשך 10-8 דקות או עד להזהבה שאוהבים. מוציאים ומגישים.
צ'יפס: רכיבים
1/3 שקית צ'יפס קפוא (500 ג') שאוהבים
תרסיס שמן זית
3/4 כפית אבקת שום
3/4 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
מעבירים את הצ'יפס לקערה ומתיזים מעל מעט שמן זית. מתבלים בשום, פפריקה . ומלח במידה ואוהבים.
מעבירים את הצ'יפס לסלסלה ומשתדלים שהצ'יפס יהיה בשכבה אחידה.
מפעילים את סיר הטיגון החשמלי Instant FryAir בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 20 דקות. לאחר 8 דקות פותחים, מערבבים מעט ומחזירים ל-8 דקות נוספות או עד שהצ'יפס זהובים.