פלפל - במטחנות הפלפל יש להשתמש בפלפל שחור, לבן, ירוק, אדום או ורוד בלבד וכן זרעי כוסברה (עד 15% בתערובת). על הגרגר להיות בקוטר 4 מ"מ או פחות.
מלח - במטחנות המלח יש להשתמש במלח סלע יבש . על הגרגר להיות בקוטר קטן או שווה ל- 4 מ"מ. אינו מתאים לשימוש עם מלח ים, פתיתי ים או מלח רטוב
כפתור התאמת טחינה: ככל שהוא מוברג חזק יותר, הטחינה עדינה יותר ולהיפך
בשל טיבו ואיכותו, מנגנון הטחינה של פיג'ו נושא אחריות לכל החיים, בשימוש ביתי סביר ובהתאם להוראות >>